To je to što me zanima!

FOTO Ulovili ga na graničnom prijelazu u Srbiji: U čarape skrio 60.000 eura i krenuo u Grčku

Carinici su pregledom vozila na stražnjem sjedištu pronašli putnu torbu s osobnim stvarima u kojoj se nalazilo nekoliko pari čarapa napunjenih svežnjevima eura, a još novca pronašli su i u džepu traperica
Vidi originalni članak

Carinici na graničnom prijelazu Preševo na srpsko-makedonskoj granici izdvojili su BMW stranih registarskih oznaka za poseban pregled.

U njemu se vozio 55-godišnji muškarac koji je putovao sam, a zaputio se iz Njemačke za Grčku. Carinicima je rekao kako nema ništa za prijaviti, ali oni su mu ipak odlučili pretražiti vozilo, izvijestila je Uprava carine Republike Srbije.

Carinici su pregledom vozila na stražnjem sjedištu pronašli putnu torbu s osobnim stvarima u kojoj se nalazilo nekoliko pari čarapa napunjenih svežnjevima eura, a još novca pronašli su i u džepu traperica koje su bile spakirane u torbi.

Sveukupno su carinici kod muškarca pronašli 59.000 eura od čega su mu vratili 10.000 jer je toliku količinu dozvoljeno prenositi preko granice, a što će biti s preostalom svotom odlučit će nadležni sud u prekršajnom postupku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ajoj2 25.11.2022.

    Baustelac, radi 220do270 sati mjesecno, na racun sjedne 1200, ostalo na ruke

  • Vidim te 25.11.2022.

    Brazil je 💊

Komentiraj...
Vidi sve komentare