To je to što me zanima!

Fotografija bi mogla razotkriti uzrok velikog požara u Dubaiju

Policija istražuje fotografiju te nada se da će im dati odgovor na to zašto je planuo požar na 6. zgradi po veličini u svijetu u neposrednoj blizini nebodera Burj Khalife
Vidi originalni članak

Fotografija koju je slučajno snimio forenzičar prikazuje vatrenu loptu u podnožju zgrade prije nego je buktinja zahvatila 10 katova hotela Address Downtown u Dubaiju, a na svom ju je Twitter profilu objavila policija.

Policija istražuje fotografiju i nada se da će im dati odgovor na to zašto je planuo požar na šestoj zgradi po veličini u svijetu u neposrednoj blizini Burj Khalife gdje su se okupile stotine ljudi kako bi gledali novogodišnji vatromet.

Reuters

Požar je izbio oko 21.30 po mjesnom vremenu na 20. katu hotela s pet zvjezdica i vrlo brzo se proširio na desetak katova, no iz hotela su se svi gosti i zaposlenici uspjeli evakuirati. Prema posljednjim informacijama, ozlijeđeno je 16 osoba, a svi su stradali zbog panike i stampeda koji je uslijedio.

Vatrogasci su se s požarom borili cijelu noć, a dim se i dalje uzdiže iz hotela. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 7rudar7 02.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Vlad 02.01.2016.

    Vidi se da su sušili špek pa im se omaklo :-)

  • lav1988 02.01.2016.

    Inace ovo je 119. zgrada po velicini u svijetu a ne 6.

Komentiraj...
Vidi sve komentare