To je to što me zanima!

Fotografijama Marjana Splićani se bore protiv Fanina projekta

Na konopčićima u Domu mladeži u Splitu našle su se tako slike stare i po 60 godina, kojima inicijativa nastoji pokazati što park šuma Marjan znači gradu
Vidi originalni članak

Građanska inicijativa za Marjan uspjela je zasad prikupiti stotinjak fotografija iz različitih razdoblja park šume, kako bi pojačala otpor prema projektu Fani Horvat. Splićani su donijeli fotografije iz obiteljskih albuma, no nekima se bilo teško odreći uspomena, pa su ih kopirali ili isprintali. Na konopčićima u Domu mladeži našle su se tako slike stare i po 60 godina, kojima inicijativa nastoji pokazati što Marjan znači gradu. Obiteljske slike, djeca u staromodnim kostimićima, slobodni penjači i kupači pa i Tito postali su nijemi su borci za očuvanje Marjana.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Camil_1 07.02.2011.

    A sada se pripremimo za odbranu starog placa.

  • neutral1 06.02.2011.

    Demokratska smo zemlja i neka ljudi prosvjeduju protiv svega sta smatraju da nije legalno ili slicno ali napominjem i da kada recimo Fani odustane od gradnje taj GUP i dozvola za gradnju i dalje ostaje na snazi!!! zar cemo na isti nacin prosvjedovat i protiv onoga kojem fani proda tu parcelu ili bi bilo bolje prozivat one koji su odluku o gradnji i donjeli???

  • show 1 06.02.2011.

    Nije Fani Many Many prva. Pogledajte malo južnu stranu Marjana di su "ugledni splićani" ukopali svoje kućice od par stotina kvadratića duboko i visoko u Marjan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare