To je to što me zanima!

Fotoreporterima Pixsella četiri prestižne nagrade

SNIMILI I FOTOGRAFIJU GODINE: Fotografija Antonija Bronića najbolja je u kategoriji Zabava i umjetnost, ali i najbolja fotografija 2009. godine
Vidi originalni članak

Fotoreporteri vodeće hrvatske foto news agencije Pixsell dobili su četiri nagrade na tradicionalnom natječaju Hrvatska novinska fotografija 2009. godine. Preko 2000 fotografija sudjelovalo je u tom prestižnom natjecanju. Davor Javorović, Željko Hladika i Antonio Bronić istaknuli su se kao najbolji u tri kategorije. Pixsellov fotoreporter Davor Javorović pobjednik je u kategoriji News, a Željko Hladika zauzeo je prvo mjesto u kategoriji Life. Antonio Bronić aposlutni je pobjednik večeri. Dobio je nagradu “Ivan Fabijan” u kategoriji Zabava i umjetnost. On je i autor najbolje fotografije u 2009.
- Mi smo veoma ponosni na naše fotoreportere. Svoju kvalitetu oni su dokazali  i osvajanjem ovih vrijednih nagrada - rekao je direktor Pixsella Siniša Hančić. Pixsell postaje vodeća foto news agencija u regiji s ambicijom širenja na televizijske usluge, tekstualne servise i posebne usluge korporativnim klijentima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 20bucks 29.03.2010.

    Pa dajte da vidimo što je nagrađeno yebogaled! Šta me briga za ova dva debeljuškasta lika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare