To je to što me zanima!

Fra Šime Nimac i bankarica su potrošili 10 crkvenih milijuna

Fra Šime Nimac je za 9,8 milijuna kuna prodao crkveno zemljište, a novac je podigao s crkvenog računa i dio njega potrošio skupa s Jasminom Bilonić
Vidi originalni članak

Splitsko Županijsko državno odvjetništvo je bivšeg fratra Šimu Nimca iz Baške Vode optužilo za zlouporabu položaja i ovlasti. Njegovu prijateljicu Jasminu Bilonić optužili su za poticanje na zlouporabu, javlja Večernji list.

Fra Šime Nimac je za 9,8 milijuna kuna prodao crkveno zemljište, a novac je podigao s crkvenog računa i dio njega potrošio skupa s Jasminom Bilonić. 

Podsjetimo, Bilonić je bila zaposlenica Splitske banke te tužiteljstvo smatra kako ga je potaknula da novce s crkvenog računa premjesti. Žena je bila i u istražnom zatvoru te su joj blokirali račun u Partner banci na kojem su pronašli 2,3 milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 155

  • nlukac11 23.08.2013.

    Ova biondina malo zmešala popu i ovaj zgubil pamet - tak se koristi ona stvar. Takovih slučajeva u lijepoj našoj ima napretek- skoro svaka fara ima svojeg kokota - dapače malo su nikakovi ali ove jako "pobožne" iliti "sveta bila - svakom dala " jedva čekaju "popov "blagoslov" - Svi su oni pod kožom krvavi!

  • mirafiori 23.08.2013.

    Ja sam čuo da svečenici bace lovu u zrak i kažu "bože šta je tvoje uzmi a šta padne na pod to je moje "

  • mirafiori 23.08.2013.

    Sad kad mu u prdekani ispadne sapun bar bu vidio kak je to kad mu ga neko zavuče

Komentiraj...
Vidi sve komentare