To je to što me zanima!

Franak prijavljuje HNB zato što ignoriraju prijave protiv banaka

Udruga Franak poslala je prije dva tjedna požurnicu za postupanje po prijavi protiv Zagrebačke i Splitske banke. HNB se nije očitovao ni poslao povratnu informaciju
Vidi originalni članak

Udruga Franak predat će u utorak u 10.30 sati službenu prijavu DORH-u protiv Hrvatske narodne banke. 

Još prije mjesec dana požalili su se kako HNB ignorira prijavu protiv Zagrebačke banke i Splitske banke zbog 'nezakonita dovođenja klijenata u zabludu vezano uz primjenu nove zakonske regulative'. 

Udruga koja se bori za građane koje je uništio kredit u švicarcima prijavili su banke u veljači zbog nezakonitosti u poslovanju. HNB se nije očitovao ni nakon požurnice poslane prije dva tjedna. 

Franak očekuje da HNB odmah poduzme mjere koje je dužan poduzeti po zakonu RH i o tome obavijesti Udrugu. Ako to ne učine, Udruga Franak bit će prisiljena poduzeti daljnje mjere da se nezakonitost spriječi i da se poduzmu određeni koraci zbog nečinjenja HNB-a u skladu s njegovim zakonskim obvezama. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Sanja50 07.05.2013.

    ljude nitko ne štiti a pogotovo neće banka ići narodu na ruku.onda banka nebi imala nikakve koristi kao ni država.narod je pušten da propada i tone.

  • SenadDedić 07.05.2013.

    treba strane banke isterati van ,u cijeloj priči i guverner Rohatinski ima prste ,prodo zlato da održi euro ,nije to samo vaše zlato ,a to je bio najpametniji potez ,to je bio najglupli potez-i ko sve danas dobiva titule odličja priznanja -zbog jebenog ulaska u EU ,da nas mogu ucjenjivati ,u tri četiri segmenta bi ovo sranje u zemlji sredio .

  • Capafiori 06.05.2013.

    Pričekajte još par dana, nema guverner "vremena" dok se ne konzultira sa Rohom, a ovaj sa "gazdom"...... dug je to put, a vodi drito do pakla. :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare