To je to što me zanima!

Diže tužbu: Novinarka tvrdi da ju je Strauss-Khan htio silovati

Odvjetnik David Koubbi izjavio je kako je Strauss-Kahn pokušao silovati Tristane Banon tijekom intervjua. Optužbu će novinarka i spisateljica podići u utorak
Vidi originalni članak

Francuska novinarka i spisateljica Tristane Banon podići će tužbu protiv bivšeg direktora MMF-a Dominique Strauss-Kahna zbog pokušaja silovanja 2002. godine prenosi BBC. Odvjetnik David Koubbi izjavio je kako je Strauss-Kahn pokušao silovati Tristane Banon tijekom intervjua. Bivši šef MMF-a pušten je u New Yorku iz kućnog pritvora kada je utvrđeno da je sobarica koja ga je optužila za silovanje hotelska prostitutka.

Američki mediji tvrde da ga je prijavila jer je odbio platiti oralni seks. Strauss-Kahn treba se 19. srpnja pojaviti pred sudom u New Yorku, a mediji navode da bi optužnica za silovanje mogla biti odbačena. Strauss-Kahn do tada mora ostati na području SAD-a.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zelot 05.07.2011.

    Kako to misli dokazati? I još u pokušaju? Tako svaka žena s kojom je tokom života bio u kontaktu može reći da ju je pokušao silovati, od tete u vrtiću do njegovateljice u staračkom domu.

  • duche 05.07.2011.

    a jadna, jos uvijek izvjestava o cipelama koje nose politicari pa bi se sad malo proslavila, i njoj treba paznje

  • apocalypsedude 05.07.2011.

    mene j** ovi nasi politicari vec 40 godina, kome da se ja zalim?

Komentiraj...
Vidi sve komentare