To je to što me zanima!

Francuzi strahuju: Ubojica na motoru mogao bi opet napasti

Tijela ubijenog vjeroučitelja i troje djece prevezena su u Izrael gdje će ih pokopati u srijedu. Odbjeglog ubojicu na motoru intenzivno traži više od 100 policajaca
Vidi originalni članak

Francuski tužitelj rekao je kako je napadač na motoru koji je ubio troje djece i učitelja ispred židovske škole ''vrlo odlučan pojedinac'' te da bi mogao ponovno napasti, piše Sky News. Ubojicu, koji je navodno i snimao napad, traži više od 100 policajaca. 

- Nitko neće biti izuzet sve dok ne pronađemo ubojicu - poručio je na konferenciji za novinare tužitelj Francois Molins. 

Istražitelji su uvjereni da su dva napada na židovske škole u posljednjih 10 dana povezana. Korišteno je isto oružje, a ubojica se vozio na istom Yamahinom motoru. 

U napadu u ponedjeljak ubijeni su vjeroučitelj Jonathan Sandler (30), njegova dva sina Gavriel (3) i Arieh (6) te djevojčica Miriam Monsonego (8), kći ravnatelja škole. Ranjen je mladić (17). Tijela ubijenih prevezli su u Izrael, gdje će ih u srijedu pokopati prema židovskim običajima. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Prva Proleterska_1 21.03.2012.

    Šišaj i ne žali . Sjetite se pokolja u izbegličkim logorima ŠABRA i ŠATILA 500 civila od jedanput sa avionima , od toga 200 djece ispod 18.godina. TO JE BIO ZLOČIN , a ovo samo neka bezvezna stvar.

  • kantrida 21.03.2012.

    osoba koja naudi dijetetu ne zasluzuje da se prema njemu postupa kao prema covjeku. pogotovo netko tko na ovakav kukavicki nacin oduzme zivot djetetu

  • baba ruza 20.03.2012.

    a rogara ti vi se zezate pa nije to smijesno..nije vazno odakle su i kako se zovu..tu je se nasla neka budala pa puca po djeci..po maloj djeci, pa dje to ima, nemozes se nikom toiko zamjerit da ti djecu ubija...to je samo hitler radio..znaci bolesna osoba

Komentiraj...
Vidi sve komentare