To je to što me zanima!

Frane i njegova obitelj žele skinuti famu s tragedije

Obitelj vatrogasca Frane Lučića želi saznati istinu kako bi se konačno skinula fama s tragedije na Kornatima, rekao je odvjetnik Tvrtko Bilić-Erić
Vidi originalni članak

Obitelj vatrogasca Frane Lučića želi saznati istinu da se konačno skine fama s tragedije na Kornatima te smo zato podnijeli tužbe, rekao je odvjetnik Tvrtko Bilić-Erić, koji zastupa Franu i obitelj u odvojenim postupcima. Frane traži odštetu od države, MUP-a i Grada Šibenika, a postupak je u fazi vještačenja.
- Frane je pred operacijom. Bilo mu je previše svega ovoga što se događa. Sada molimo za mir, zdravlje je najvažnije - rekao je za Večernji list Franin otac Vilim Lučić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • predsjednik03 03.09.2010.

    NLO-I ljudi moji - pročitajte članak nekoliko dana prije tragedije : iznad Tisnog u smjeru Kornata građani dojavili neindentificirane objekte na nebu . . . ima nešto u tome čim je vojska prva izašla na teren i sve se tajilo i izgledalo ko u filmovima

  • predsjednik03 03.09.2010.

    vojska je čuvala tamo NLO koji se srušio

  • 03.09.2010.

    Pa sto ne skinu vec jednom tu famu.... Cijelo vrijeme nesto taji i ceka, tko ce vise ponudit pa ce se tek onda odlucit objavit istinu ili laz. Zalosno od nekog, ko je jedva prezivio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare