To je to što me zanima!

Franjo (20) je dobio kćer: Vidio je u bolnici, a onda je poginuo...

Mladić je izgubio kontrolu nad vozilom u zavoju, prešao na lijevu stranu ceste i preko rubnjaka te udario u uzvisinu pa se više puta prevrnuo i zaustavio na krovu. Preminuo je na putu do bolnice od ozljeda
Vidi originalni članak

Franjo Kiš (20) iz Mačkovca poginuo je u teškoj prometnoj nesreći nedaleko od Slatine u utorak oko 22.30 sati kad je sletio s ceste na šumskom dijelu ceste D34 Slatina – Voćin, između naselja Sladojevaca i Radosavaca.

AUTOM SLETIO S CESTE Cesta je uzela još jedan život: Kod Slatine poginuo vozač (20)

Da bi tragedija bila veća, Franjo je samo dan prije nesreće dobio kćer koju je taj dan išao vidjeti u virovitičko rodilište. Sa svojim roditeljima posjetio je djevojku i bebu, a zatim otišao njihovoj kući u Donje Bazije. Poginuo je dok se navečer vraćao u Mačkovac

Izgubio je kontrolu nad automobilom u zavoju, prešao na lijevu stranu ceste i preko rubnjaka te udario u uzvisinu pa se više puta prevrnuo i zaustavio na krovu. Preminuo je na putu do bolnice od ozljeda, javlja Glas Slavonije.

Franjo je zbog djeteta bio izuzetno sretan, kao i cijela obitelj koja se uz to spremala i za rođendan Franjina oca koji je bio u četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • Kuhača 06.12.2017.

    Jao,jao pa sav mladi svijet ce nam poginuti to je strasno..imam osjecaj da vise gine nego se rada..pocivaj u miru !

  • 5252468 02.12.2017.

    isto se i meni dogodilo, ali ja sam ostao živ hvala bogu,danas cijenim zavoj više nego ikog na svijetu,

  • sladevcan 01.12.2017.

    Mili bože kakvih glupana tu ima sa tako glupim komentarima da glava zaboli svi su sad pametni kad je tuđa glava u pitanju a oni su savršenstvo dok se nedaj bože tako što nedogodi, bolje šutite nego takve gluposti pišete..

Komentiraj...
Vidi sve komentare