To je to što me zanima!

Friščić: Nebu snijega, pa nebum kupil zimske cipele

Predsjednik HSS-a Josip Friščić podijelio je 140 novih stranačkih iskaznica u Zadru. Kazao je i da zbog krize neće kupovati nova odijela i cipele
Vidi originalni članak

Josip Friščić, predsjednik HSS-a, BMW-om Hrvatskoga Sabora dovezao se u petak na stranački skup u zadarski ekskluzivni hotel President.
- Došao sam službenim autom Hrvatskoga sabora jer osim stranačkoga skupa do sada sam razgovarao s načelnicima općina Vir, Galovac i Kolan o ulaganjima u vodoopskrbu na tom području. Prema tome uvijek nastojim i povezujem jednu i drugu aktivnost. To je ono što se mnogi pitaju koje je radno vrijeme političara. E sad je li jedno prijepodne ili poslijepodne, ali je povezano jedno s drugim – potpredsjednik Hrvatskoga sabora. Prije nego što je podijelio članske iskaznice za 140 novih zadarskih HSS-ovaca, Friščić je novinarima otkrio čega će se osobno odreći zbog nadolazeće krize.
- Do kraja godine si ne bum kupil ni jedno odijelo, imam dvoje cipele bez bakandži, vjerujem da neće biti snijega ove zime, pa neću kupiti zimske cipele. Lako ću se odreći i skijanja, jer na skijanje nikad nisam ni išao i mogao bih ja vama još i dalje nabrajati – rekao je Friščić kroz smijeh.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • diki 14.11.2008.

    Ljiga, matora

  • vikio 14.11.2008.

    Prodana dusa.

  • sinke 14.11.2008.

    Ljigavac stari, sve za vlast i oko vlasti kak ga nije sram.

Komentiraj...
Vidi sve komentare