To je to što me zanima!

Friščić od bivših kolega na poklon dobio preskup sat

Friščić kaže da je kolege pitao jesu li pazili da vrijednost pokona ne prijeđe dopuštenih 500 kn, koliko se najviše smiju darivati državni dužnosnici
Vidi originalni članak

Cijena sata kakvog je na poklon dobio Josip Friščić (HSS) kreće se od 1000 do 3000 kuna, tvrde urari.  Friščić kaže da je kolege pitao jesu li pazili da vrijednost pokona ne prijeđe dopuštenih 500 kuna, koliko se najviše smiju darivati državni dužnosnici.
- Nisam ih tražio račun niti sam pitao gdje su ga kupili, ipak je to poklon - komentirao je bivši župan. Friščićev sat u roku osam dana mogao bi postati vlasništvo Sabora.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Tyson 27.01.2008.

    Evo i drugi sljede sanaderov put. Cim stupis u koaliciju sa tim gadovima HDZ i sam postanes kao oni. Sanader je debeli \"smrdljivi\" gad i gleda da bude dobro njemi i ovim pesima koji ga sljede........

  • udrugabu 26.01.2008.

    ..šta radi urednik? Pa novinari 24 sata su počeli prepisivati jedan od drugog..članak je već objavio Rašeta prije dva dana..i neš ti članka i vijesti..

  • Securiton 26.01.2008.

    Predlažem slijedeće: prodati sat na dražbi i uplatiti onima kome je zaista potrebno: bolesnoj djeci za koje se organiziraju akcije. Ali, tu dražbu bi trebalo napraviti u Saboru. Pa bismo vidjeli naše napuhanke koliko su spremni izdvojiti od svojih plaćica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare