To je to što me zanima!

Fritzl: Elisabeth je htjela da joj otmem prijateljicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
I dok je njegova kći prolazila kroz pravi pakao u podrumu, Josef Fritzl uživao je sa prijateljima na Tajlandu. Snimka je zgrozila cijelu Austriju
Vidi originalni članak

Monstrum Josef Fritzl oblatit će svoju zlostavljanu kćer Elisabeth samo da opravda svoj zločin. Tako je nekoliko dana prije suđenja rekao da ga je Elisabeth molila da otme još jednu ženu koja bi joj radila društvo u podrumskoj tamnici. Njegov odvjetnik to će iskoristiti u obrani Fritzla. On je trenutno iza rešetaka austrijskog zatvora gdje čeka suđenje za silovanje, incest, ropstvo i utamničavanje.
- Elisabeth je bila toliko usamljena tamo dolje. Odbio sam joj dovesti društvo koje je ona tražila. Ionako sam imao previše problema sa samo jednom ženom u podrumu, a što bi tek bilo sa dvije - rekao je Fritzl zatvorskoj psihologinji.

KĆI U PODRUMU, A FRITZL NA TAJLANDU
Jeo je najbolju hranu, sunčao se na plaži, kupao u moru i boravio u najboljem hotelu. Sve to radio je Josef Fritzl na Tajlandu 1998. godine dok je njegova kći Elisabeth bila utamničena u podrumskoj ćeliji u njihovoj obiteljskoj kući. Video pun smijeha četvorice prijatelja, među kojima je i Fritzl, objavio je Austrian Times. Tri tjedna monstrum je uživao u čarima Tajlanda, a u podrumu je Elisabeth prolazila kroz pravi pakao. Snimka sa Tajlanda zgrozila je cijelu Austriju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tužni šokac 13.03.2009.

    prestanite o tome pisati

  • bmilic 13.03.2009.

    da se razumimo odma ja neodobravan njegove postupke, jer ovo moze samo bolesnik, al da je ona prava nebi gledala na svakom koraku da unovci svoju pricu, najprije je rekla da joj nie do novca unda je gledala ko ce joj vise dat za intervju

  • sussi 13.03.2009.

    a bolesnika dragi Bože, zašto ga uopšte sude i daju u javnost, trebali su ga odma ubiti , još ima odvjetnika i brani ga , ovo je sramota za cijeli svijet .

Komentiraj...
Vidi sve komentare