To je to što me zanima!

Fritzl je troje djece pustio iz tamnice zbog doplatka

Fritzl je tjedno dobivao 6.700 kuna za odgoj Lise, Monike i Alexandera nakon što je sve uvjerio da je Elisabeth djecu ostavila na njegovom pragu
Vidi originalni članak

Josef Fritzl svoje troje djece je pustio iz tamnice i primio sebi u kuću kako bi primao dječji doplatak, smatra austrijska policija. Fritzl je tjedno dobivao gotovo 7000 kuna za uzdržavanje Lise, Monike i Alexandera nakon što je sve uvjerio da je Elisabeth djecu ostavila na njegovom kućnom pragu. U početku je policija mislila da je djecu pustio jer je tamnica bila pretrpana. Ali po njegovim bilješkama koje je vodio izgleda kako mu je dječji doplatak nužno trebao za otplatu dugova, piše Mirror.co.uk.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dssddssdsfggdsw 23.05.2008.

    Tesko je shvatit to ali meni osobno nije cudno, bilo je mnogih takvih likova uvijek. Od diktatora ubojica do anonimnoh serijskih ubojica, Wayne Gacey, Jeff Dahmer, Charles Manson. Mislim da sve to spada u spektrum zivota ma koliko god se vi ne slazete. Vidimo sami na svoje oci da se to desava, zasto ljudi to imaju u sebi, pa to mozda ni oni sami ne mogu objasnit. Nadam se da ce ova djeca pronac bar malo mira sada.

  • ooooo 23.05.2008.

    suvisno je reci nesto osim sotona

  • black25 23.05.2008.

    To je samo jedan konkretan dokaz koliko je sve radio svjesno i promišljeno i da se nikako ne može smatrati -neuračunljivim (na što se takvi uvijek pozivaju). Vrlo dobro je znao što radi. On je jednostavno čisto zlo od čovjeka, smeće bez emocija, ali sigurna sam da je itekako inteligentan, kao i većina najgorih zločinaca. Gadi mi se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare