To je to što me zanima!

Fritzl ne može izdržati u samici, tražio da ga puste

Josef Fritzl zatražio je svoje pravo za 30-minutnim izlaskom na dvorište jer je priznao da ne može više izdržati biti zatvoren u četiri zida svoje ćelije
Vidi originalni članak

Monstrum Josef Fritzl koji je svoju kćer Elisabeth držao u podrumu pune 24 godine, sam je "poludio" u četiri zida nakon samo dva mjeseca. Iako je do sada izbjegavao izlaske u dvorište na šetnju zbog straha od drugih zatvorenika, brzo se predomislio. Priznao je kako više ne može izdržati boravak u zatvorenoj ćeliji i zatražio svoje pravo na 30-minutni izlazak. Pod budnim okom čuvara već je dva puta prošetao dvorištem. Fritzl inače u svojoj ćeliji najviše gleda televiziju, pogotovo emisije i vijesti o sebi. Najviše se boji da bi mu netko mogao nauditi i ubiti ga. Monstrum se priprema i za svoje svjedočenje, a pripremio je mnoštvo pitanja koje će putem svojeg odvjetnika moći postaviti kćeri Elisabeth kada bude svjedočila putem videoveze.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • petruss 12.07.2008.

    hahahahaah moli monstrume moli!!!! Vidjet češ ti kad te naguze u zatvoru hahaahah... vidjet češ kako je to bolno!!

  • angel7 11.07.2008.

    kakva setnja? ja mu ne bi dala vise u zivotu da sunca vidi! sad je on zrtva?! smrad jedan. nek trune tam gdje mu je i mjesto.

  • krizantema 11.07.2008.

    ijao....ma kakva crna setnja....kakva pitanja......kakav tv......i kljucanicu bi mu zacementirala.on ima prava.....na ovom svijetu izgleda samo jos zadnje smece ima prava.nadam se samo da na onom svijetu svatko dobiva po zasluzi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare