To je to što me zanima!

Fritzl se osjeća izolirano i želi da ga posjeti supruga

Fritzl se nalazi već 14 dana u istražnom zatvoru. Osjeća se usamljeno te želi da ga posjeti njegova žena Rosemarie za koju je kaže da ju još voli
Vidi originalni članak

Monstrum iz Amstettena, koji je 24 godine svoju kćer držao u podrumu kao seksualnu robinju, nalazi se 14 dana istražnom zatvoru. U posljednje vrijeme osjeća se izolirano pa zaželio da ja u zatvoru posjeti njegova žena Rosemarie za koju je rekao da ju još uvijek voli.
No, ta će mu se želja vrlo teško ostvariti jer ga Rosemarie ne želi vidjeti. Tako je za sada jedini Frizlov posjetitelj njegov odvjetnik Rudolf Mayer koji je dobio nekoliko prijetnji smrću jer brani "sotonu". Mayer je objasnio da mu je to posao.

ELISABETH I DJECA BEZ ZUBA I PUNI GLJIVICA
Prema izjavama liječnika iz Amstettena, djeca koja su živjela u podrumu Stefan (18), Felix (5) i Kirsten (19) pate od gljivičnih oboljenja i imaju problema sa zubima. Fritzlova kći Elisabeth u prednjem djelu usta ima samo tri crna kutnjaka, a navodno izgleda starije od svoje 69-godišnje majke. Budući da su žrtve monstruma iz Austrije život provodile uglavnom sjedeći ili ležeći, svi imaju problema s motoričkim sposobnostima.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Kakma 11.05.2008.

    tri kutnjaka u prednjem dijelu.Koliko ja znam kutnjaci su u zadnjem dijelu vilice.

  • user_24105 11.05.2008.

    MA TO TREBA OBJEST ZA JAJA MATER MU JEBEM. JA MU 24 GODINE NEB DAO DA JEDE I DA PIJE. PIŠO BI MU U USTA I JEO BIO GOVNA MAJMUN JEDAN.

  • XXL 11.05.2008.

    nadam se da će poživjeti još dugo da može osjetiti pravu izolaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare