To je to što me zanima!

Fritzl za 4 milijuna eura htio prodati kćerin iskaz

Monstrum iz Amstettena je dužan 3,5 milijuna €. Vjeruje da će izaći iz zatvora. Novcem će, kaže, pomoći obitelji. Iskaze je nudio engleskom tisku
Vidi originalni članak

Josef Fritzl (73), monstrum koji je godinama silovao svoju kćer te mučio njihovu djecu nedavno je pokušao prodati njihove iskaze engleskim tabloidima. Za to je tražio četiri milijuna eura odnosno 28,8 milijuna kuna. Fritzl po austrijskom zakonu ima pristup svim sudskim spisima kao i policijskim iskazima. Materijal je trebao skupiti Fritzlov odvjetnika Rudolf Mayer, a novinarima ih je trebao prodati posrednik. On je njemačkom Sternu rekao da je Fritzl čovjek s tisuću ideja.
- Fritzl mi je rekao da ga drugi iskorištavaju kako bi dobili novac, a on je zapravo glavni glumac. Novcem bi pomogao obitelji - kaže posrednik. Dodaje da je Fritzl dužan 3,5 milijuna eura, odnosno 25,2 milijuna kuna.
- On vjeruje da će nakon nekoliko godina izaći iz zatvora i da će ostatak života provesti sa svojom ženom - objasnio je posrednik i Fritzlov poznanik. Među dokumentima je također i Elisabethin dnevnik koja je ona pisala u zatočeništvu. U njemu je zapisivala dječje bolesti i svakodnevne obroke. No, opisivala je i silovanja te kako su ona i djeca golim rukama hvatali štakore.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KrajinaForce 23.12.2008.

    Zato sto vlada demokracija a ne komunizam

  • malešna_čitateljica 23.12.2008.

    Zašto je on još uvijek živ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare