To je to što me zanima!

Fritzlova supruga prvi put ušla u tamnicu svoje kćeri

Rosemarie Fritzl (68) ušla je u tamnicu kako bi svojim unucima uzela odjeću i igračke. Od stravičnog otkrića nitko nije kročio u podrum
Vidi originalni članak

Dva policajca počela su stalno čuvati kuću austrijskog monstruma Josefa Fritzla nakon što su skupine turista počele sablažnjavati tamošnje stanovništvo. Turističke skupine dolaze pred kuću i fotografiraju se s osmijesima na licima kao da je riječ o znamenitosti, a ne tamnici i stravičnoj obiteljskoj tragediji. Policajcima je strogo naređeno da više ne dopuštaju ovakvo ponašanje u Amstettenu. Fritzlova supruga, Rosemarie (68), vratila se prošlog tjedna u kuću, ali samo kako bi uzela neke stvari. Rekla je kako nikad više ne želi živjeti u kući koja joj je bila dom od 17. godine. Ušla je u tamnicu kako bi unucima uzela odjeću i igračke. Trebalo joj je i posebno odobrenje od policije jer se njen nekadašnji dom još uvijek tretira kao mjesto zločina, a policija i dalje prikuplja dokaze protiv Josefa. Rosemarie je to bio prvi put da je stupila u tamnicu u kojoj je njena kćer provela 24 godine. Trenutačno živi u psihijatrijskoj bolnici s Elizabeth i njenih petero djece.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_26479 16.06.2008.

    uzasno ljudi bez razumijevanja u sto ide ovaj svijet

  • 16.06.2008.

    Laze baba, ona je saucesnik.

  • tajnamoja 16.06.2008.

    Prvi put? Ne vjerujem mami ništa. Jer toliko djece roditi sama bez ičije pomoći, dječji plačevi godinama, danima i noćima, nejzini pozivi u pomoć, vriskovi kod zlostavljanja, vodovodne cijevi kod protoka vode, vidim, bila je veš mašina, pa i to se čuje kad vrti, stari manijak kad je ulazio i izlazio...ništa Ružmarinki ne vjerujem, a ne bi ni kćer trebala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare