To je to što me zanima!

Mišetić, Milić i Frka Petešić nisu u samoizolaciji, ali će ih testirati

Premijer Andrej Plenković u subotu je bio negativan na korona virus zbog čega njegovim suradnicima nije određena mjera samoizolacije
Vidi originalni članak

Nakon što je premijeru Andreju Plenkoviću potvrđen pozitivan nalaz na koronavirus iz Vlade su večeras izvijestili kako predstojniku njegova ureda Zvonimiru Frki Petešiću, zamjenici predstojnika Teni Mišetić i glasnogovorniku Marku Miliću epidemiolozi nisu odredili mjeru samoizolacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Plenković pozitivan na korona virus 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihov posljednji radni dan i susret s predsjednikom Vlade bio je u petak, dok je predstojnik ureda obavio kratki sastanak s premijerom u subotu uz poštovanje svih epidemioloških mjera (propisana fizička distanca, nošenje maski, otvoren prozor).

VIRUS POHARAO MARKOV TRG Prije Plenkovića, pet ministara u Vladi bilo zaraženo koronom

Nalaz premijera u subotu bio je negativan. Predstojnik ureda je tom prilikom također testiran i njegov je nalaz isto bio negativan.
S obzirom na dužnosti koje obnašaju, svi troje ponovit će testiranje na prisutnost koronavirusa, izvijestili su iz Vlade.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Vito1 01.12.2020.

    predsjednik organizacije pred sudom osuđene za pljačku Hrvatske je pozitivan. Znači da nas nitko ne može osloboditi te organizacije. Bolje da je konzilij i dalje držao iluziju njegove negativnosti. Imali smo više šanse da ih se riješimo. Sad ovako pozitivni sve svoje pljačke Hrvatske će zanijekati.

  • mcaa 30.11.2020.

    Oni nisu obicni gradani oni su elita jos ovaj frka prica o moralnosti

  • Čobo 30.11.2020.

    Mišetićki je korona vjerojatno prenesena, ak me razumijete..

Komentiraj...
Vidi sve komentare