To je to što me zanima!

Frontalni sudar: Troje teško ozlijeđeno, vozač Fiata mrtav

Ante M. je u petak u 14.20 sati u mjestu Gizdavac u općini Muć, vozeći svog Fiata prešao u suprotni kolnički trak i udario u Mercedes kojeg je vozio Šime Č. (69)
Vidi originalni članak

Tročlana obitelj iz Splita teško je stradala u frontalnom sudaru s 56-godišnjim Antom M. iz Prugova. Ante M. je u petak u 14.20 sati u mjestu Gizdavac u općini Muć, vozeći svog Fiata prešao u suprotni kolnički trak i udario u Mercedes kojeg je vozio Šime Č. (69). U Mercedesu su bile i Šimina supruga Marija (67) te kći Danijela (32). Šime ima nagnječenje pluća, slomljena rebra s lijeve i desne strane, frakturu prsne kosti, slomljen kuk te natkoljenicu. Njegova supruga slomila je prsnu kost, jedno rebro te dva lumbalna kralješka, dok je kćer slomila lijevi kuk. 

Svi su prebačeni u KBC Split, a u najtežem stanju je Šime koji je smješten na Jedinici intenzivnog liječenja zbog ozljeda opasnih po život.  Ante M. na mjestu je preminuo. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • vatrogasac1992 11.05.2013.

    ok svi ste pametni svaka cast ljudi, jeli vam palo na pamet da je mozda nekom pozlilo, dobia infarkt, umra tjekom voznje sta nije rjedak slucaj zasto svi mislite da je brzina krivac i da se sve događa jer ljudi zure, piju dok voze i sl. pa dok tako mislite varate se i ne komentirajte neke stvari u sta niste sigurni. I da svakom se moze desiti zato je bog tu da sudi a ne vi

  • MarioVardić 05.11.2012.

    svi smo mi vozači i mislim da nemamo šta tu raspravljat,jer nedaj Bože isto to može se nama desit ili nekome našem tako da je apsurdno krivit ili komentirat ovako nešto

  • vozač25 04.11.2012.

    strašno stvarno neznam šta ljudima dođe da pređu u suprotnu traku,al svaki dan toga ima a svi oni su sigurno u zadnjih par mjeseci jednom čuli da je neko to napravio i kako onda nerazmišljaju dok sjednu za volan meni prvo što padne na pamet dok sjednem za volan jest to da da moram pazit jer bi nekog mogo ozljedit ili nedaj bože ubit,da mi se u sekundi život može promjenit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare