To je to što me zanima!

'Fura' se na Putina: Vođa Kim Jong Un jaše konja, vozi tenk...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vlasti u dokumentarcu tvrde kako je Un prvu vojnu strategiju izradio kada je imao 16 godina. Tijekom školovanja spavao je par sati i preskakao obroke da može više učiti
Vidi originalni članak

Vlasti Sjeverne Koreje objavile su dokumentarni film u kojem novog vođu Kim Jong Una povodom njegovog rođendana predstavljaju kao ''najvećeg genija među genijima'', piše AFP. Film prikazuje sve Kimove vrline i sposobnosti. Snimljen je kako upravlja tenkom, naređuje pješadiji, mornarici i avijaciji.

- Zapovjednik Kim Jong-Un je savršeno sposoban za sve vojne taktike. Odličan je vojni vođa - može se čuti u filmu dok se prikazuju fotografije na kojima oduševljeni vojnici prate velikog vođu na obilascima. 

Iako se ne zna koliko točno ima godina, Kim Jong-Un na mjestu velikog vođe naslijedio je svojeg oca Kim jong-Ila, koji je preminuo 17. prosinca od srčanog udara. Mladi komunistički vođa do tada je bio relativno nepoznat javnosti i nema nikakvog vojničkog iskustva. Unatoč poznatim činjenicama, vlasti u dokumentarcu tvrde kako je Un svoju prvu vojnu strategiju izradio kada je imao 16 godina. Tijekom školovanja, tvrdi se u filmu, spavao samo tri do četiri sata i često preskakao obroke kako bi mogao što više učiti. 

Njegov rođendan još nije proglašen državnim praznikom. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Faustina009 09.01.2012.

    Sa ovim tipom bi bilo genijalno napraviti neku smješnu sinkronizaciju u stilu kako to radi Željko Pervan u večernjoj školi ;-))) Ne znam zašto, ali prva misao koja mi je došla kada sam vidjela ovoga čovjeka je to da ga se stavi u neku smješnju sinkronizaciju ;-)) i da bi bo idealna za to..

  • AneAni 08.01.2012.

    Prelijep, savršen...... <3 ....mislim na konja

  • user_91722 08.01.2012.

    on i putin su nebo i zemlja...Putin se za svoje zasluge u životu izborio sam a ne preko tate...Putin je je*en frajer za razliku od ovog debeljka koji je došao na gotovo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare