To je to što me zanima!

Gadafi: Berlusconi me izdao, a Nicolas Sarkozy je poremećen

Libijski vođa Moamer Gadafi je u intervjuu talijanskom listu zaprijetio da će se, ako zapadne sile napadnu Libiju, udružiti s radikalnim islamistima i proglasiti džihad
Vidi originalni članak

Talijanski premijer Silvio Berlusconi koji je bio moj saveznik me izdao, a francuski predsjednik Nicolas Sarkozy čija je zemlja prva priznala oporbeno libijsko nacionalno vijeće je mentalno poremećen, rekao je u intervjuu za talijanski Il Giornale pukovnik Moamer Gadafi. Libijski vođa je rekao i kako je šokiran ponašanjem svojih europskih prijatelja koji su oštetili i ugrozili niz međunarodnih sporazuma na polju sigurnosti i ekonomske suradnje. 

Gadafi je zaprijetio i kako će se, ako Libiju napadnu zapadne snage, udružiti s radikalnim islamistima i proglasiti džihad.

Gadafi i pobunjenici se bore oko grada Brega

U Libiji i dalje traju žestoke borbe između pobunjenika i Gadafijevih snaga. Trenutno se bore oko naftom bogatog grada Brega. U jednom trenutku obje su strane proglasile kako kontroliraju grad. Na istoku Gadafijeve snage napreduju prema gradu Ajdabiya koji je zadnje utočište pobunjenika prije njihove utvrde u Bengaziju, piše BBC

Idi na 24sata

Komentari 20

  • plima1 18.03.2011.

    gadafi je poremećen. bolesnik totalni. kamo ide ovaj svijet

  • DarkBc 17.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Nesnošljivi 16.03.2011.

    Pročitao sam malo opširnije kako je Gadafi odbrusio sarkoziu i nekako mi se dopalo.. Ono nešto kao što hoće taj sarkozi, htio bi nas napasti? Pa neka napadne, razbili smo ih u kolonijama,alžiru, vijetnamu(to mi je malo ?, od kud gadafi u vijetnamu).. Ta francuska mi nekako ne leži; kad se mitterand nacrtao u Sarajevu na dan kad je nato trebao puknuti na pale i time spriječio intervenciju, to što su nas dobili na SP-u, i treće..a zbog "eiffelovog tornja"..ajde da to tako kažem.. A gadafi koji je bio No1 na listi i bin laden ni u planovima,(iznad libije niti dječji zmaj nije smio poletjeti) pa se smirio i sad ga napadaju(mislim na vanjsku politiku) zbog nafte i plina.. A kao dva ljubitelja zategnutih dupenceta i čvrstih chichona, ne znam što se čudi silviu?! Pa taj je odletio, wrag bi ga znao.. :)) .. I zašto zapad inzistira na reakciju arapa da se ujedine i da radikali dobiju konkretnu snagu ? Da se dobije alibi za opći napad na arape? 3. Svjetski i 1. nuklearni rat? Bo!!?? ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare