To je to što me zanima!

Gadafi bježi u Mercedesu koji je dobio od Nicolasa Sarkozyja

Vozilo vrijedno oko 30 milijuna kuna ne samo da je blindirano već u sebi ima i komunikacijski sustav koji Gadafiju omogućava da bude u vezi sa svojim snagama
Vidi originalni članak

Pobunjeničke snage u Libiji još od pada Tripolija tragaju za bivšim vođom Moamerom Gadafijom. Prema izvorima iz antigadafijevskih snaga diktator navodno izbjegava uhićenje vozeći se Mercedesu ML, kojeg mu je još 2008. godine poklonio francuski predsjednik Nicolas Sarkozy. 

Vozilo vrijedno oko 30 milijuna kuna ne samo da je blindirano već u sebi ima i komunikacijski sustav koji Gadafiju omogućava da bude u vezi sa svojim snagama. U Mercedes je navodno ugrađen i sustav koji može blokirati bilo koju vrstu sustava za praćenje. 

Nekoć dobri prijatelji, sada ljuti protivnici, jer je upravo Sarkozy jedan od šefova država koji je naredio francuskim zračnim snagama da počnu bombardirati Libiju kako bi pao Gadafijev režim, javlja Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DarkBc 22.09.2011.

    Otpor u Libiji - imperijalizam će biti pokopan u Africi + izvještaj s prvih linija - http://alturl.com/4dhoq

  • DarkBc 22.09.2011.

    Otpor u Libiji - imperijalizam će biti pokopan u Africi + izvještaj s prvih linija - http://alturl.com/4dhoq

  • Norman14 20.09.2011.

    ...."jer je upravo Sarkozy jedan od šefova država koji je naredio francuskim zračnim snagama da počnu bombardirati Libiju ".... Nebi li bilo bolje pisati da je "Sarkozy jedan od sefova drzava koji su naredili njihovim zracnim snagama da pocnu bombardirati Libiju"??

Komentiraj...
Vidi sve komentare