To je to što me zanima!

Gadafi hostesi 'promijenio život' pa prelazi na islam

Gadafi je u dva dana pozvao 400 mladih Talijanki da se preobrate, a neke su ozbiljno razmislile o tome. Alda Ribeiro (27) čita Kuran i odlazi u Libiju
Vidi originalni članak

U Rimu je početkom tjedna u dva dana s libijskim vođom večeralo 400 mladih i lijepih Talijanki. Pripovijedao im je o islamu, pozvao da se preobrate i darovao im Kuran. Nekoliko djevojaka kasnije je izjavilo kako bi moglo poći u Meku i razmotriti promjenu vjere.
- Susret s Moamarom Gadafijem me promijenio. Islam me nekada plašio, sad me fascinira. Samo ne znam kako će mi mama to prihvatiti - kaže Alda Ribeiro (27) koja planira uskoro otputovati u Libiju i proučavati islam. Kaže kako su se djevojke na večeri bojale da bi mogle završiti u haremu, no da ih je Gadafi iznenadio svojom potporom ženskim pravima.
- Hoću li se preobratiti? Svakako smatram da je katolička Crkva danas previše zaokupljena sobom. Želim otputovati, vidjeti svojim očima i shvatiti, a zatim ću odlučiti hoću li se preobratiti - kaže djevojka koju je na večeru s Gadafijem poslala modna agencija.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • karter 19.11.2009.

    Vjerojatno je nedavno i došla iz Afrike. A kakve je vjere do sada bila, ne zna ni ona. A i bolje joj je da nađe bogatog arapina, nego da po Italiji pere guzice starcima, čisti stubišta ili radi u kupleraju.

  • 25sat 19.11.2009.

    da, vidi se, čistokrvna talijanka...hahaha, ko što sam ja japanac

  • aura 19.11.2009.

    Ma promjenio je on njoj stanje na računu, i pogodio u sridu

Komentiraj...
Vidi sve komentare