To je to što me zanima!

Gadafi je oko sebe uvijek imao 30 "amazonki" koje je silovao

'Amazonke' su morale proći vojnu obuku i zavjet nevinosti. Nakon što bi Gadafi silovao svoje tjelohraniteljice, predao bi ih sinovima, a zatim visokim časnicima
Vidi originalni članak

Nakon što je Nisreen Mansour al Forgani priznala kako je ubijala pod prisilom i da su je seksualno zlostavljali Gadafijevi stariji časnici, Washington Post objavio je kako je pet pripadnica elitne postrojbe 'amazonki' tvrdi kako ih je zlostavljao sam Moamer Gadafi. Tjelohraniteljice koje su čuvale libijskog diktatora tvrde kako ih je sustavno silovao. Ispričale su psihologinji Siham Sergevi u Bengaziju kako su tražili nove 'amazonke' nakon što bi dosadile Gadafiju i sinovima. 

Jedna od žena postala je 'amazonka' jer su je ucjenjivali. Lažno su podmetnuli drogu njezinom bratu. Rekli su joj ili ćeš postati Gadafijeva tjelohraniteljica ili će ti brat ostatak živots provesti u zatvoru'. Izbacili su je s fakulteta bez razloga. Morala je proći medicinska testiranja među kojima je bilo testiranje na HIV, a zatim su se odveli u Gadafijevu utvrdu gdje ju je diktator čekao u pidžami. 

Kroz postrojbu 'amazonki prošlo je 400 žena, a uvijek je oko sebe imao 30. Sve ih je osobno izabrao Gadafi, a osim obuke morale su proći i zavjet nevinosti.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • liberal 31.08.2011.

    Covjek ima 80 milijardi ..hej milijardi US$....moze imati sto hoce malo vam je plitka ta pricica Ameri ...

  • gogson00 31.08.2011.

    Koliko mogu biti gnjusni u svojim lažima i kampanji demoniziranja lidera jedne države. Ok, on jest bio diktator, i sigurno nije bio "čist", nitko u politici to nije, no zabrinjavajuće je kako se usuđuju tako bez pardona organizirati puč i započeti građanski rat koji bi mogao potrajati još duuuugo... Pohlepa je najodvratnija osobina koju čovjek može posjedovati..

  • user_92332 31.08.2011.

    Drago mi je što vidim da velika većina čitatelja ne guta ova sranja NATO-ve propagandne mašinerije preko CNN-a, Washington Posta i sl..Što više ocrniti Gadafijev društveno politički sustav, njega i njegovu obitelj te njegove pristaše , ima za cilj opravdati totalni promašaj NATO-vog sudjelovanja u ovom krvoproliću u Libiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare