To je to što me zanima!

Gadafi nije odustao: U Misrati subota najkrvaviji dan borbi

Iako vlada tvrdi da je zaustavila napade na Misratu zbog pregovora s lokalnim plemenima, novinari javljaju da paljba traje. Poginulo je 28 ljudi, 100 je ranjeno
Vidi originalni članak

Iako su pobunjenici u subotu objavili da su Gadafijeve snage pobjegle iz Misrate i da je grad oslobođen, novinari javljaju da je paljba nastavljena. Zamjenik ministra vanjskih poslova rekao je da su vojne operacije u Misrati zaustavljene zbog pregovora režima sa lokalnim plemenima oko mirnog dogovora, no da se vojska nije povukla iz grada. 

- Što god oni govorili, paljba je nastavljena, rekao je izvjestitelj Sky Newsa iz Libije. 

Liječnik iz Misrate kaže da je subota bila najkrvaviji dan do sada, da je poginulo 28 ljudi dok ih je 100-tinjak ranjeno. Do sada je u prosjeku po danu ginulo 11 ljudi.  Diljem zemlje čule su se u subotu eksplozije, tri u Tripoliju koji konstantno nadlijeću NATO-vi avioni. U subotu je poletjela i prva bespilotna letjelica. 

Iz organizacije Spasimo djecu rekli su da su neka djeca o kojoj skrbe u izbjegličkim kampovima stara svega osam godina seksualno zlostavljana od strane boraca, no nisu znali reći da li su to pobunjenici ili Gadafijevi vojnici. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DarkBc 27.04.2011.

    Krvavi video snimljen mobitelom prikazuje kako je zaista počela pobuna u Libiji i groznu smrt vojnika ..... http://www.balkan-express.org/videomen/dodaj-video/viewvideo/816/vijesti-i-politika/toliko-o-miroljubivim-pobunjenicima-protiv-gadafija-u-libiji

  • DOWNSIDEUP 24.04.2011.

    Nikad nisam mislio da ću ovo reći, ali... Drži se Gadafi! Fuck NATO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare