To je to što me zanima!

Gadafi se prijetio, a NATO mu je uzvratio zračnim napadom

Zrakoplovi su uništili raketnu bateriju pukovnika Moamera Gadafija kojom je on, tvrde iz NATO-a, napadao civile. Raketna baterija bila je skrivena na jednoj farmi
Vidi originalni članak

NATO je objavio kako su u subotu njihovi borbeni zrakoplovi uništili raketnu bateriju koju su snage Moamera Gadafija koristile u napadu na civile. NATO je započeo napad nekoliko sati nakon što je libijski pukovnik izjavio da će napasti Europu. Baterija je bila skrivena na farmi u Tavurgi, južno od Misrate, objavio je NATO. Pobunjenici teško prodiru prema Tripoliju jer Gadafijeve snage pružaju žestoki otpor, javlja Washington Post. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • deshru 11.07.2011.

    sviđa mi se ta samouvjerenost! ja ću napasti europu! buuuuuum! ode ti pola države u zrak, a da još nisi ni izjavu završio! bože kako tupih ljudi ima!

  • peki54321 11.07.2011.

    Gadafi je doktator koji pod svaku cijenu želi ostati na vlasti....dok ga se silom ne skine vladati će on i poslje njega njegovi članovi obitelji. Libijski narod ga mora skinuti, u ovom slučaju ne može sama nego uz pomoć NATO-a. Nadam se da će što prija završiti ovaj rat.

  • 5252468 10.07.2011.

    blablablablablabla a ništ gadafi laješ a ništ!

Komentiraj...
Vidi sve komentare