To je to što me zanima!

Gadafijev harem: Otimali su školarke za seksualne robinje

Djevojka imena Soraya tvrdi da je gotovo svaki dan silovana, premlaćivana i zlostavljana te da je vidjela i druge dječake i djevojčice koji su doživjeli slično
Vidi originalni članak

Pukovnik Moamer Gadafi, smaknuti bivši predsjednik Libije, naredio je otmice školarki koje su potom držane kao seksualne robinje u njegovoj rezidenciji, prenosi navode iz nove knjige Daily Mail

Djevojka nazvana Soraya oteta je dok je imala 15 godina te je pet godina držana zatočena u podrumu u Gadafijevoj "utvrdi" blizu Tripolija. Djevojka tvrdi da je gotovo svakodnevno silovana, premlaćivana i zlostavljana te da je vidjela i druge dječake i djevojčice koji su doživjeli sličnu sudbinu. 

Njezina priča i priča drugih žrtava objavljene su u knjizi novinarke francuskog Le Mondea Annick Cojean "Gadafijev harem: Priča o mladim ženama i zloupotrebi moći u Libiji". 

Novinarka, kako prenosi Večernji list,  tvrdi da su silovani i muškarci i dječaci te da su ženski tjelohranitelji, koji su okruživali Gadafija, zapravo bile njegove ljubavnice te nisu znale rukovati oružjem.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • ArtVandelay 27.08.2013.

    s obzirom da je bio u dobrim odnosima sa berlusconijem ova vijest i nije toliko iznenadjujuca

  • wisefool 26.08.2013.

    knjiga novinarke francuskog Le Monde? To je vjerodostojno kao da Sanader kaže da nikad ništa nije ukrao

  • DrugPedala 26.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare