To je to što me zanima!

Ganiću je jamčevinu platila bogatašica Diana Jenkins

Diana Jenkins (36) izbjegla je 1992. iz Sarajeva i pobjegla u London. Diplomirala je i udala se za bankara te postala jedna od najbogatijih Britanki
Vidi originalni članak

Jamčevinu Ejupu Ganiću (64), bivšem članu Predsjedništva Republike BiH, platila je Bosanka Diana Jenkins (36), udana za britanskog bankara.
- Bila sam bijesna saznavši da je uhićen i znala sam da mu moram pomoći, iako se nikada nismo sreli. Srpske optužbe protiv njega su besramna politička kampanja kojom se žele izmjeniti stvarna zbivanja u Bosni. Sramota je da su ga zatvorili na temelju optužbi koje je tužitelj iz Haaga davno odbacio. Sad se bar može braniti sa slobode - rekla je Diana Jenkins koja je 1992. godine izbjegla iz ratnog Sarajeva kao Sanela Čatić. Hodala je do Hrvatske i uspjela se domoći Londona. Radila je kao spremačica, konobarica i dadilja te diplomirala poslovno računarstvo i udala se za 16 godina starijeg Rogera s kojim ima dvoje djece. Diana je najpoznatija kao 'dobri anđeo Bosne' sa svojim stalnim donacijama, humanitarnim organizacijama za pomoć Bosni i promocijama zemlje. Za Ganićevu slobodu dala je u četvrtak 2,4 milijuna kuna. Po nalogu Srbije uhitili su ga u londonskoj zračnoj luci Heathrow zbog smrti više od 40 vojnika bivše JNA u Sarajevu 1992. godine.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Državotvor 12.03.2010.

    Loša operacija usana

  • bellaUna 12.03.2010.

    Ženska se zove Sanela Diana, u čemu je problem?!

  • crnilabud 12.03.2010.

    ...dobra picka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare