To je to što me zanima!

Ganjao auto pun turista, a onda im palicom razbio staklo

Kad su prestrašeni turisti pokušali otići,22-godišnjak ih je slijedio preko Bokanjca do predjela Mazija u Briševu. Za to vrijeme više je puta svojim BMW-om udarao u stražnji kraj njihovog auta...
Vidi originalni članak

Zbog čega je Zadranin (22) u utorak oko tri sata vozilom naganjao automobil pun Estonaca ni dan kasnije nije u potpunosti jasno. No, policija ga sumnjiči da je u Kožinu pretječući svojim BMW-om Renault estonskih oznaka desnim bočnim retrovizorom zapeo za stražnji kraj Renaulta u kojemu je bilo šestoro Estonaca, među kojima i dvoje djece. 

Nakon nezgode mladić je vozilom prepriječio put Estoncima, izašao iz vozila i teleskopskom palicom razbio prednje vjetrobransko staklo na njihovu automobilu. Kad su prestrašeni turisti pokušali otići,22-godišnjak ih je slijedio preko Bokanjca do predjela Mazija u Briševu. 

Za to vrijeme više je puta svojim BMW-om udarao u stražnji kraj Renaulta. U Briševu je zbog puknute gume 22-godišnji nasilnik sletio s ceste, gdje su ga zatekli policajci. Policija ga je prijavila za više kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • Jolde 23.07.2017.

    Eto dokle smo stigli. 22-godisnjaci ganjaju turiste teleskopskim palicama u BMW. Bas lijepa slika Hrvatske. O tome da je ugrozavao 6 neduznih zivota, nema smisla govoriti. U nekim EU drzava je kazna za nosenje teleskopske palice do 5 godina zatvora. Ta palica spada pod oruzja poput pistolja, posto se njom moze jefnim udarcem ubiti covjeka. Ovaj manijak zasluzuje minimalno 5 godina.

  • realac 22.07.2017.

    A budale,nadam se će naići na veću budalu od sebe. Vjerojatno je to Kalmetina kradezeovska mladež.

  • TNT2 20.07.2017.

    e da si bogda naletio na mene alaj bi ti se naj... majke mislim da bite dugo,dugo hranili na slamčicu !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare