To je to što me zanima!

Garešnica: Oduzeo prednost drugom automobilu pa poginuo

Vozač (77) Fiat Una iz Garešnice, preminuo je u nedjelju navečer u bjelovarskoj Općoj bolnici nekoliko sati nakon prometne nesreće koja se dogodila istog dana u Garešnici, oko 15,50 sati
Vidi originalni članak

Policija je navela da je nesretni vozač Una, bjelovarskih registarskih oznaka u Ulici Matije Gupca, kod kućnog broja 66 počeo skretati u lijevo i tako oduzeo prednost prolaska Mercedesu bjelovarskih registarskih oznaka koji se pravilno kretao svojom stranom i dolazio iz suprotnog pravca.

U sudaru Uno je sletio na zelenu površinu, a Mercedes kojim je upravljao 55-godišnji vozač je ostao na cesti. Nesretni 77-godišnji vozač Una je zadobio teške ozljede zbog kojih je prevezen u bjelovarsku bolnicu, ali uz sva nastojanja liječnika da mu spase život, on je u večernjim satima je preminuo.

Ovo je sedma poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Amadeus88 02.12.2019.

    A što je da je to bi liječnici trebali više kontrolirati tu (ZLATNU MLADEŽ) jer stvarno su opasni na cestama???

  • 02.12.2019.

    Govorim vec dugo vremena da starcima nije mjesto za volanom. U proteklih tjedan dana svjedocila sam trima prometnim nesrecama u sve tri starci. Vise necu ni iz kuce van jer mi je prestresno... i klinac mi je rasplakao kad su se dva djeda na korak od nas na Konzumovom parkingu tresnila. Nisu gledali ni jedan ni drugi.... i takav te na cesti ubije jer mu je paznja kao i refleksi, u dupetu!

  • Dr.Gonzo. 02.12.2019.

    Ta gerijatrija u automobilima je strasna opasnost za druge ljude u prometu. Likovi jedva okrenu vrat lijevo-desno, a kamoli da ce pravovremeno reagirati na opasnu situaciju u prometu... 77 godina, lik garant ne vidi, ne cuje i ne moze ni hodati, a svejedno vozi auto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare