To je to što me zanima!

Garešnica: Vatrogasci su ga u zadnji tren izvukli iz bunara

Stevo Štokić (58) iz Garešnice krenuo je popraviti dubinsku pumpu. Stevo se poskliznuo i pao u bunar dubok devet metara. Nasreću, ubrzo su stigli i vatrogasci
Vidi originalni članak

Da su došli pet minuta poslije, vjerojatno bih se utopio, kaže Stevo Štokić (58) iz Garešnice, koji je zbog nesmotrenosti umalo poginuo.

Nakon što su vatrogasci iz Stevina bunara u četvrtak ispumpali šest metara vode, krenuo je popraviti dubinsku pumpu. Preklopne aluminijske ljestve, koje je pridržavala supruga Mirjana, spustio je u bunar. Stevo se poskliznuo i pao u bunar dubok devet metara. Supruga od šoka nije mogla doći k sebi.

- Stevo je bio puno pribraniji od mene i rukama se uhvatio za čeličnu sajlu. Rekao mi je da zovem susjede - kaže Mirjana. Susjedi su dotrčali i pokušali ga izvući, no lanac koji su mu dobacili bio je prekratak.

Nasreću, ubrzo su stigli i vatrogasci. Jedan se spustio do promrzlog i onemoćalog Steve i zavezao mu pojas, pomoću kojeg su ga izvukli na sigurno. 




Idi na 24sata

Komentari 42

  • Sanja50 25.02.2013.

    pohvale vatrogascima.njima treba dati svu plaću od vlade koja ništa ne radi.

  • jami089 25.02.2013.

    Stevo pametni.......sad bi mu vatrogasci trebali poslat racun za tu zajebanciju,pa nek iduci put prije kupanja razmisli.

  • BOROVINA 24.02.2013.

    Dobro je sve što ima sretan kraj. Hvala vatrogascima. Stevo častite proslavite rođendan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare