To je to što me zanima!

Garrido je poubijao sinove jer su ga mogli ugroziti?

Policija sumnja da je Jaycee rodila više djece, no da Garrida kao pedofila dječaci nisu zanimali, a bili bi mu prijetnja čim narastu, pa ih je ubio
Vidi originalni članak

Phillip Garrido (58) možda je s Jaycee Lee Dugard imao više djece, koju je ubio jer su bili dječaci, rekla je kalifornijska policija u srijedu. Jaycee, koju su Garrido i žena oteli dok je imala 11 godina, rodila mu je dvije curice.
- Nema smisla da zdrava mlada djevojka koja nije na pilulama začne samo dvaput u 18 godina. Silovao ju je neprestano - rekao je policajac koji radi na istrazi. Dodaje kako su stručnjaci rekli da bi, zato što je pedofil, Garrido želio imati samo kćeri, a sinovi bi mu predstavljali potencijalnu prijetnju. Gledati curice kako odrastaju pružilo bi mu seksualno uzbuđenje, a dječaci ga nikad nisu zanimali, kažu psihijatri. Policajci još moraju provjeriti je li otmičar zlostavljao i svoje dvije kćeri, Starlite (15) i Angel (11), te ispitati Jaycee o mogućim drugim porođajima. Uz Garrida je optužena i njegova žena Nancy (55), za koju odvjetnik kaže da je bez muža poput broda bez kormirala. Ona je navodno depresivna jer joj nedostaju Jaycee i djeca.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vemi 03.09.2009.

    Kao da ne postoje pedofili koji \"vole\" dječake! Preformulirajte malo te rečenice. Ispada da se pedofili hvataju samo curica, što je pogrešna pretpostavka! U svakom slučaju strašno, strašno, strašno!!!!

  • sussi 03.09.2009.

    njega i njemu slične treba samljeti žive kao što melju nedužne piliće , šteta ih je i uzatvor nisu zaslužili život.

  • lobotomix 03.09.2009.

    šteta što takve likove odvajaju u zatvoru u posebni odjel.

Komentiraj...
Vidi sve komentare