To je to što me zanima!

Gay piskutavoga glasa tuži banku zbog nemara

Homoseksualac Graham O'Brian prijeti tužbom banci jer ne može rabiti telefonsko bankarstvo zbog piskutavoga glasa koji zvuči kao ženski
Vidi originalni članak

U pozivnom centru odbili su mu dati podatke o stanju računa jer su mislili da je riječ o ženi koja želi počiniti prijevaru.
- To je nevjerojatno. Ovakvo ponašanje je totalno ponižavajuće - rekao je Graham, koji od početka ima problema zbog svog piskutavoga glasa. Iako je točno rekao svoju lozinku, operaterka ga je stavila na čekanje. Kad se vratila, rekla je da im je pao računalni sustav i da mi ne može pomoći. Tad su ga nazvali iz banke i rekli mu kako se žena raspitivala za njegov račun. Objasnio sam im da sam to bio ja. Oni su se ispričali, ali ovakva situacija se iznova ponavljala. Kako nije mogao doći do podataka o svom računu, Graham razmišlja o tužbi protiv banke zbog narušavanja njegovih ljudskih prava.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • plavapaca 17.09.2007.

    Ko mu je kriv što nije mutirao

  • HerrOtto 17.09.2007.

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, IT SUCKS.... :)

  • rowenta 17.09.2007.

    Zašto ne bi bila smiješna iako je nezgodna? Uostalom, nije im neki screening... Nek ih tuži, bar će mu se isplatit pare zbog svih duševnih boli kroz koje je prošao u životu ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare