To je to što me zanima!

Gdje je nestalo ljeto? U srijedu stiže obilna kiša i grmljavina

Za srijedu je zbog moguće obilne kiše izdano žuto upozorenje za unutrašnjost i Slavoniju dok je za Gorski kotar, Istru i sj. Jadran izdano narančasto upozorenje
Vidi originalni članak

Utorak je u većini zemlje bio oblačan i sparan, a u nekim dijelovima zemlje bilo je i obilne kiše. Slično će ostati i do kraja dana te je Meteoalarm za cijelu zemlju izdao žuto upozorenje zbog mogućih jakih pljuskova s grmljavinom. 

DHMZ najavljuje kako će do kraja utorka vrijeme biti umjereno vjetrovito, a za Jadran najavljuju umjereno i povremeno jako jugo.

Narančasto upozorenje za sjeverni Jadran

U srijedu se nastavlja oblačno vrijeme uz povremenu kišu i pljuskove. Najviše kiše očekuje se u unutrašnjosti zemlje te na sjevernom Jadranu. Meteoalarm je za srijedu zbog moguće obilne kiše izdao žuto upozorenje za područje unutrašnjosti i Slavonije, dok je za Gorski kotar, Istru i sjeverni Jadran izdano narančasto upozorenje. 

Narančasta oznaka znači da je vrijeme opasno, da se očekuju neuobičajene vremenske prilike te da su moguće štete i ljudske žrtve.

Blago zahlađenje

U srijedu se očekuje i dodatni pad temperature. Vjetar će biti većinom slab, ali će na Jadranu  puhati umjereno do jako jugo i jugozapadnjak, a navečer na sjevernom dijelu i bura.

Jutarnja temperatura bit će od 12 do 17, na Jadranu 17 do 22, a najviša dnevna od 18 do 23, na Jadranu 22 do 27 stupnjeva.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • dario1983 26.06.2014.

    posto mi je kisa unistila jucerasnje planove nadam se da ce mi vratiti u petak pa i onda padati da se ti planovi odgode za subotu kada ne radim...amen

  • ThrashMetal 25.06.2014.

    dajte nam +46!

  • Freya 25.06.2014.

    Sjedim u bircu na rivi u Porecu.... voljela bih da mogu sliku postaviti.... pljusak takav da se niti horizont na moru jasno ne vidi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare