To je to što me zanima!

Gdje su bifteci? Ukrao 20 kg mesa i prodao ga za 10.000 kn

U Zemuniku Donjem kraj Zadra. Policajci su uhitili lopova (28) koji je iz hladnjače mesnice probrao meso i odnio samo bifteke. Prodao ih je restoranu...
Vidi originalni članak

U Zemuniku Donjem kraj Zadra, policajci su uhitili lopova (28) koji je iz hladnjače mesnice probrao meso i odnio samo bifteke. Gurmansku deliciju u težini od 20 kilograma prodao je jednom restoranu u Zadru upola cijene, po 10 tisuca kuna. 

Policajcii su otkrili koji je to restoran. Kako su 'nanjušili' gdje su bifteci,  nisu nam htjeli odati, ali su meso uzeli iz restorana i vratili vlasniku. 

Ostatak tek trebaju pronaci, a pretpostavljaju da je također negdje po restoranima u Zadarskoj županiji. Lopova su prijavili zbog krađe.
 


 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • brocker 09.07.2016.

    koji idiotski članak.kila bifteka 500kn?????halo???

  • UNPROFOR 08.07.2016.

    A zatvaranje restorana koji su kupovali UKRADENU nepregledano meso i to bez raćuna unosa robe u zalihe , pa onda posljedićno i bez raćuna gostima . Ako bifteka nema na zalihama , nema ni prodaje !!!!!

  • sudac123 08.07.2016.

    ...tako su i u klaonici u Sveti Ivan Zelina (kudelić) mesari krali pred samim strankama odrezivanjem bifteka (tako sam ja prošo, jer su kravlje polovice rezali na komade a sve na brzinu jer su i drugi čekali na isporuku svga mesa a ujedno i krali ) , kad sam došao doma pa mi mesar kaže da nema bifteka ... a da se vračam po njega 50 km u jednom sm. i da se natežem sa njima ....nadam se da ga je stigla božja kazna ja propao nisam.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare