To je to što me zanima!

Gdje su nestale ozonske rupe i strašno zatopljenje?

Već dulje vrijeme ni ozonske se rupe, nekoć tako "moderne", ne spominju. Sve je više teorija prema kojima je "teorija staklenika" samo "magla"...
Vidi originalni članak

Dva desetljeća  znanstvenici  nas uvjeravaju u neminovnost i fatalne posljedice globalnog zatopljenja, a onda jednoga jutra otvorite dnevne novine i pročitate: Čeka nas trideset hladnih zima i mini ledeno doba! Činjenice, koje se u ovom slučaju doista daju ispitati metodom vlastite kože, daju za pravo ovoj svježijoj teoriji. Zime u zadnje vrijeme doista počinju nalikovati na zime. Snježne su i razmjerno hladne. Za one rođene nakon 1990. čak jako, jako hladne. No oni stariji, rođeni recimo oko 1920,. sjećaju se pravih zima - one strašne, 1929. godine, kada je snijega bilo preko dva metra, ili mnogih kasnijih godina kada se živa spuštala i ispod minus trideset.
Već dulje vrijeme ni ozonske se rupe, nekoć tako "moderne", ne spominju. Kao da ih nikad nije ni bilo. Sve je više teorija prema kojima je "teorija staklenika" samo magla koju proizvode industrijske zemlje zapada kako bi, ograničavanjem emisije stakleničkih plinova, kontrolirali razvoj Kine i Indije, velikih konkurenata. I neki farmaceutski proizvodi, i histerija oko bolesti koje oni liječe, navodi na zaključak o gotovo zavjereničkoj pozadini tih teorija, koje se navodno brinu za dobro planete a uistinu im ne na srcu tek profit. Što vi mislite o ozonskim rupama, zimi i srodnim fenomenima...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mkablar 29.01.2010.

    gdje je nestao moj komentar od jučer

  • BIO KOCKA 28.01.2010.

    Zemlja nam je svima majka, ona nas sve hrani, a mi uzvračamo uništavanjem naših prirodnih dobara, ogoljivanjem i zagađivanjem zemlje. Unatoč svemu tome živimo u skladu s ravnodušnošću!

  • turbo x 28.01.2010.

    nastavak:te ce nas cinjenice podjelit na pametne i na glupe na one koji znaju i one koji neznaju na one za i one protiv zavisi kakav je kome motiv.I tako u beskraj.Sao je pitanje svih pitanja ko je ovde u pravu a ko je u krivu i dok se mi to budemo pitali sljedeci niz godina zadesit ce nas nove bolesti sa jos novijim imenima a ljudi ce umirati,oboljevati i sve se vise bojati jer su cinjenice irelevantna stvar,pa nek nam je Bog na pomoci u ovom sve vise zbrkanom kosmaru od zivota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare