To je to što me zanima!

Gdje su papiri koje je Ivana imala kad je izašla iz auta?

Susjeda Hodakovih tvrdi da je nekoliko minuta prije ubojstva vidjela kako Ivana iz auta uzima hrpu papira. Nakon ubojstva nisu bili kod Ivane
Vidi originalni članak

Parkirala je auto, uzela fascikl s hrpom od 10-15 centimetara papira i krenula prema ulazu. Nekoliko minuta kasnije čula sam prasak, a minutu kasnije i drugi te strku na hodniku i uspaničenu susjedu Ljerku kako viče ‘Ubili su mi dijete... Ivana, diši, diši’ - svjedočila je jučer na suđenju Mladenu Šlogaru susjeda Hodakovih Darija Doko (51). Dva soboslikara rekla su Ivanu Turudiću, sucu Županijskog suda u Zagrebu, da su tijelo ubijene vidjeli odmah nakon ubojstva i sjećaju se da je imala žensku torbu, no tvrde da oko nje nije bilo nikakvih papira. Sudac je odbacio zahtjev Šlogarova odvjetnika Antonija Zujića da pronalazak pištolja iz kojeg je ubijena Ivana i njegovo vještačenje izdvoje kao nezakonito pribavljen dokaz. Djelatnik Lusha u Ilici Goran Crevar kazao je da Šlogar lani 6. listopada nije bio u trgovini.
- Mladen Šlogar sigurno laže da je kod nas kupio šampon. Da je, ja i kolega Goran, koji smo tog dana radili, sjetili bismo ga se. Šamponi protiv prhuti kod nas stoje najmanje 54 kune i nemamo ništa, kako on kaže, za 30 kuna - kaže zaposlenica Ivana Maretić. No to nije jedina Šlogarova “rupa u priči”.

ULAZNA VRATA BILA ISPRAVNA I ZAKLJUČANA
Soboslikari Mladen Vučkovečki i Branko Strmečki na dan Ivanina ubojstva počeli su bojiti ulaz i nisu čuli nikakve glasove ili svađu između ubijene i ubojice.
- U zgradu nismo mogli ući jer su vrata bila zaključana. Otvorio nam je jedan od stanara. Kad smo unijeli alat, vrata su se za nama automatski zatvorila - tvrdi Vučkovečki. Branko Strmečki kazao je kako na stubištu u zgrade u Hatzovoj neposredno prije i nakon ubojstva nisu vidjeli  niti čuli da netko ulazi ili izlazi iz ulaza te kako su sva tri prozora na stubištu bila zatvorena. 

'UVJEREN SAM DA JE ŠLOGAR UBIO IVANU'
Suprotno uvjerenju Ivaninih roditelja, da policija još nije pronašla pravog ubojicu njihove kćeri, Ivanin zaručnik, odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, vjeruje da je Šlogar ubojica.
-  Sve što sam rekao, rekao sam još prije nekoliko mjeseci i jedino što mogu ponoviti je to da vjerujem da je sustav uz puno sreće odradio ono što je do sada trebao odraditi. Obzirom da je to sudski postupak koji je u tijeku, a ja vrlo dobro znam kako to funkcionira  bilo nekorektno da bilo što kažem - tvrdi.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • karter 28.10.2009.

    I trgovac se sjeća nakon godinu dana nekoga tko je ili nije kupio šampon?

  • kulenica 27.10.2009.

    ova farsa će opet koštati nas, nitko normalan u njegovu priču ne može povjerovati,čemu sve ovo gubljenje vremena i ne traženje dokaza koji vode naručitelju

  • brko1 27.10.2009.

    Gle ovog lijevo kako mirno spava!

Komentiraj...
Vidi sve komentare