To je to što me zanima!

General Gotovina: Ako sam se uvijek nekog bojao, to je Bog

General Ante Gotovina se susreo sa zadarskim nadbiskupom mons. Želimirom Puljićem. Kazao je kako mu je razgovor bio veliko zadovoljstvo i velika sreća
Vidi originalni članak

General Gotovina u petak je bio na primanju kod zadarskog nadbiskupa i predsjednika HBK mons. Želimira Puljića. Otkrio je kako mu je susret s mons. Puljićem bio veliko zadovoljstvo i posebna sreća.

- Napokon sam našao put do kuće, zapravo. Zadnji put sam tu bio kad su tu bili oci nadbiskupi Ivan Prenđa i Marijan Oblak. To su bili dani rata i svega što rat nosi sa sobom. Danas se vraćam kući. Mir, Božji mir. I sreća - rekao je Gotovina. 

Dodao je kako su razgovarali o vjeri, 'onome što je najvažnije i što nas osnažuje'. Na pitanje je li zatvoreništvo produbilo njegovu vjeru, general je rekao kako je uvijek bio vjernik jer je tako odgojen. 

- Ta me situacija samo možda učinila jačim. Ali nisam više vjernik nego što sam bio. Ako sam se nekog uvijek bojao, to je Bog - zaključio je Gotovina, piše tportal.

Idi na 24sata

Komentari 174

  • Ciko_1 24.11.2012.

    zamislite ovo,91.godine,kad su neki politicari rekli ajmo zaratit sa hrvatima,da se odcjepimo,da je tad 220000 ljudi reklo-NE! hrvarska je i nasa domovina!

  • zivi bili pa videli 24.11.2012.

    ako se plasis boga osvrni se na izbeglice srbe iz hrvatske i njihove zrtve......

  • Ciko_1 24.11.2012.

    hrvatski narod,koje je agonije kroz povijest prolazio,razdjeljen izmedju,italije,austrije,madjarske i turskog carstva,vise od 850 godina,uspio je opstati i ujediniti se,sacuvati svoj nacionalni i vijerski duh. taj il takav narod,prezivjeti ce i ekonomske krize i sve sto te sa sobom donose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare