To je to što me zanima!

General Markač se prijavio policiji i oni ga poslali kući

U četvrtak u pola 9 ujutro general Markač se javio u policijsku postaju i rekao da je na raspolaganju. Policajci su mu rekli da ide kući i da će mu javiti
Vidi originalni članak

U četvrtak u pola 9 ujutro general Markač se javio u policijsku postaju u Zagrebu i rekao kako im stoji na raspolaganju. Policajci su mu rekli da još nisu dobili nikakvu službenu prijavu protiv njega te da će mu se javiti, kazao nam je Markačev odvjetnik Goran Mikuličić. Na pitanje znači li to da je zaista prisustvovao lovu 22. prosinca, kaže kako ne bi želio izvlačiti nikakve zaključke prije no što Ministarstvo pravosuđa provjeri autentičnost snimaka.
Haaški sud upoznat je s objavom fotografija iz lova u kojem je sudjelovao haaški optuženik Mladen Markač, te Tajništvo suda i Ured haaškog tužiteljstva ispituju slučaj.
 - Mi to pitanje uzimamo ozbiljno - rekla je u telefonskom razgovoru predstavnica Haaškog tribunala Magdalena Spalinska.
Dokaže li se autentičnost fotografija, ispostavilo bi se da je Markač prekršio pravila Haaškoga suda, odnosno zabranu napuštanja mjesta prebivališta. Vlada se još nije očitovala o navodnom Markačevom lovu na divlje svinje, kao ni sudionik lova ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin.

SLUČAJ VEPROVI: MARKAČ JE BIO U LOVU PROŠLE SUBOTE

Idi na 24sata

Komentari 16

  • anti-gardy 28.12.2007.

    Tako je Miško! Samo ljudi teško shvaćaju stvari oko sebe i koliko god se ti trudio nekima se to neće moći objasniti... Jer žive u iluziji... Naša Hrvatska, naša Hrvatska....Je, da, kad bi Hrvatska tako mislila na njih..

  • Miško39 28.12.2007.

    Šta su tu krivi novinari. Oni proizvode vijesti i objavljuju ih. Stvar je u tome dali je to istina ili nije.Ako je istina onda odvjetnik i Markač lažu, a za jednog generala to nije časno.Osim toga dok 2/3 Hrvata nema od čega živjeti oni poput feudalaca uništavaju ovo malo bogastva što je u Hrvatskoj ostalo.Takvi su opljačkali Hrvatsku, a ne da su je oslobodili. Oslobodili su ju jadnici koji su izranjavani i izginuli. To su kako obično biva anonimci.Žalosno je i to da Hrvatski narod izdvaja toliki novac za njihovu odbranu, a oni posjeduju (prigrabili su) toliko bogastvo. Oni se ponašaju gore nego Franjo Tahi. Tahi je to radio na svome feudu. Znam da će me pljuvati zbog ovoga komentara, ali samo oni koji su na prevaru došli do velikih mirovina i bogastva.

  • mateo4x4 28.12.2007.

    Kikirić će opet biti na youtube ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare