To je to što me zanima!

General Tomo Medved novi je kandidat za ministra branitelja

Cijeli svoj život posvetio sam domovini i spreman sam. Stavljam se na raspolaganje hrvatskim braniteljima ukoliko bi dobio tu priliku i tu čast, rekao je Tomo Medved
Vidi originalni članak

General Tomo Medved novi je kandidat za ministra branitelja. U razgovoru za N1 Tomo Medved potvrdio je da je vrh HDZ-a s njim obavljao razgovore oko mjesta kandidata za ministra branitelja.

- Ja sam razgovarao s vrhom HDZ-a, ponuđena mi je ta dužnost. Cijeli svoj život posvetio sam domovini i spreman sam. Stavljam se na raspolaganje hrvatskim braniteljima ukoliko bi dobio tu priliku i tu čast jer čast mi je biti ministar najponosnije populacije -  izjavio je za RTL Direkt umirovljeni general Tomo Medved.

Medved je umirovljeni general HV-a, pripadnik Tigrova, predsjednik je Udruge ratnih veterana i član HDZ-a. Prošlog je tjedna u ime branitelja razgovarao s premijerom Tihomirom Oreškovićem.

Demo: U utorak očekujemo ime novog ministra

Miodrag Demo, zastupnik stranke Bandić Milan 365 - Stranke solidarnosti i rada, uvjeren je da će Hrvatska u utorak dobiti novog ministra branitelja.

 - Odgovornost je na Domoljubnoj koaliciji, tako smo dogovorili s premijerom, ja kao predstavnik stranke BM 365 i predsjednik Odbora za ratne veterane, gospodin Miro Bulj ispred Mosta i gospodin Željko Dilber ispred HDZ-a. Sastali smo se odvojeno s premijerom i on sutra očekuje od gospodina Karamarka ime ministra branitelja, da krene u proceduru - rekao je Demo.

Na pitanje je li čuo da je potencijalni ministar Tomislav Medved, odgovorio je kako ništa nije čuo te ponovio da će Domoljubna koalicija "sutra ime i prezime staviti na stol premijeru".

Naglasio je da je riječ o resoru koji pripada kvoti Domoljubne koalicije, a zamoljen da komentira potencijalnu Medvedovu kandidaturu kazao je, "koga god predloži Domoljubna koalicija je dobar".

Idi na 24sata

Komentari 254

  • škver 15.03.2016.

    gogi i klemavi, dobiti će infark.!!!

  • škver 15.03.2016.

    a kada će se otvoriti minustarstvo za ponižen, osiromašen narod. . . koji i dalje skuplja boce po smetlištu?!

  • škver 15.03.2016.

    molim mišljenje moralnih branitelja! jeli vas pomalo stid ovoga lošeg cirkusa pod krinkom: "sve za nas a ako što ostane bude i vama.!!!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare