To je to što me zanima!

Generala Đuru Brodarca zbog aritmije prevezli su u bolnicu

General se požalio na bolove u prsima. Isključen je teži srčani pa i moždani udar, a vjerojatno je u pitanju aritmija. Već tri tjedna je u pritvoru zbog sumnji na ratni zločin
Vidi originalni članak

General Đuro Brodarac, prije gotovo tri tjedna pritvoren u osječkom zatvoru zbog sumnje na ratni zločin na sisačkom području, doveden je u utorak u osječki KBC zbog srčanih problema.

Kako neslužbeno doznajemo, general se jutros požalio na bolove u prsima zbog čega je prevezen u bolnicu. Isključen je teži srčani pa i moždani udar, a vjerojatno je u pitanju aritmija srca. Još se, doznajemo, čekaju dva nalaza nakon kojih će se znati vraća li se Brodarac u pritvor, ostaje li u bolnici ili će ga se prevesti u Zagreb u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj.

Podsjećamo, uz Brodarca uhićeni su i u pritvoru zbog zapovjedne odgovornosti za ratne zločine iz 1991. godine zadržani Vladimir Milanković te Drago Bošnjak, bivši pripadnik sisačkih Vukova.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • timica2 13.07.2011.

    Sve kao ti sada hvata aritmija,od nje se ne umire,ali je neugodna,mi smo na aritmiju navikli već dugo,gotovo 20 godina.

  • ReishiZagreb 12.07.2011.

    Sigurno je Brodarac u krugu sreo Kruljca pa sada više nema najviši čin u zatvoru. :))))))))))))))))))) - FB: Reishi Zagreb. Reishi, gljiva koja liječi karcinom.

  • user_61227 12.07.2011.

    rat nije dječije igralište,rat je nešto grozno i smrtno ozbiljno. .ajmo se malo vratiti u 91,grad sisak je bio na prvoj crti bojišnice,trpio je stalne topničke i raketne napade,tuklo se i po sisačkoj željezari i rafineriji,od koje je prijetila i ekološka katastrofa,zatim učestale snajperske pucnjave,brojna sela banovine gorjela su u plamenu,te su se kamionima dopremala masakrirana ,beživotna tjela civila u sisačku bolnicu,. .svaki srbin je tada bio potencijalni neprijatelj i naravno da se nije moglo prema njima postupati u rukavicama - što se nigdje i ni u kojemu ratu nije radilo s pripadnicima agresora. .mislim da je sramotno od vladajućih da se ovako ponizuju borci za hrvatsku,dok su se s druge strane agresori abolirali! ajmo onda ako ćemo zbilja biti pravedni i pošteni,ajmo malo i agresore u lancima voditi. .

Komentiraj...
Vidi sve komentare