To je to što me zanima!

Generali osiguranje ne smije više prodavati auto osiguranje

Generali je odlukom HUO-a ostao bez prava na zelenu kartu. 'Čini se kako konkurencija želi ograničiti slobodno tržišno natjecanje, priopćili su iz Generalija
Vidi originalni članak

Generali osiguranje u četvrtak je odlukom Upravnog odbora Hrvatskog ureda za osiguranje ostalo bez prava na zelenu kartu, piše Poslovni dnevnik.

To je Poslovnom dnevniku potvrdio predsjednik Upravnog odbora Damir Zorić, inače predsjednik Uprave Euroherc osiguranja. Konkretne razloge nije bio voljan pojasniti. 

Generali: To nije u skladu s europskom tržišnom praksom

- Čini se kako konkurencija želi zaustaviti jednog svog tržišnog konkurenta i ograničiti slobodno tržišno natjecanje nakon što je Generali osiguranje donijelo inovaciju na hrvatskom tržištu. Snažno se protivimo takvom potezu koji nije u skladu s europskom tržišnom praksom, te ćemo u skladu s time obavijestiti sve nadležne institucije - stoji u odgovoru Uprave Generali osiguranja. 

Nudili su do 23 posto niže cijene police osiguranja

Generali je ovih dana najprije po prstima dobio od Hanfe koja je ocijenila da novom kampanjom o liberalizaciji klijente dovodi u zabludu. Unatoč vikend terminu, spornu promidžbenu kampanju sa sloganom "Za obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti sada i do 23 posto niža cijena police," promijenio je u "Provjerite cijenu o kojoj se priča te kako ostvariti navedeni popust saznajte u najbližem Generali uredu".

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 47

  • prgo 74 25.10.2013.

    Javljam svekolikom pučanstvu RH da Generali osiguranje ponovno izdaje police auto osiguranja sa ZELENOM KARTOM !!!

  • gazimar 09.10.2013.

    Generali je velika i jaka kompanija i čisto sumnjam da bi ovakav potez napravili a da nisu dobro razmislili da li će narušiti svoj ugled. Znaju oni jako dobro šta rade.

  • NikolaVrdoljak 07.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare