To je to što me zanima!

Generalu Norcu na svadbi svirali slavonski tamburaši

Norac je za vjenčanje dobio dvotjedni dopust iz zatvora u Lipovici, gdje služi 12-godišnju kaznu. Jelena će za par mjeseci roditi njihovo prvo dijete
Vidi originalni članak

Mirka Norca i njegovu djevojku, stomatologinju Jelenu Midenjak, u subotu je pred oko 300 uzvanika u crkvi Gospe Sinjske u središtu Sinja vjenčao fra Božo Norac Kljajo, obiteljski prijatelj Norčevih. Pred crkvom se okupilo mnoštvo Sinjana. Norac je za vjenčanje dobio dvotjedni dopust iz zatvora u Lipovici, gdje služi 12-godišnju kaznu zbog ratnih zločina. Kod kuće u Otoku Dalmatinskom je već od Božića, odakle je u subotu s obitelji i kumom, suborcem Mirom Lacom, krenuo u Sinj po svoju mladenku. Slavlje se nastavilo u restoranu Dolis u Dugopolju. Uzvanike je do dugo u noć zabavljao tamburaški sastav Bosutski bećari, koji su prijatelji s generalom iz ratnih dana. Norac se za koji dan treba vratiti u zatvor, a Jelena će za nekoliko mjeseci roditi njihovo prvo dijete.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hogarko 06.01.2009.

    Baš me interesira je li ima crnogorskog kuma, nevirujem da se u ovoj korumpiranoj državi može tako mukte zabavljati i šetuckati.Još malo postaće jači po novostima od one celzijus đava je lipi.

  • šamar 06.01.2009.

    zakon nije isti prema svima!!!

  • culexxl 05.01.2009.

    kusirica moja zar bi trebalo biti razlike u komentarima-ratni zločinac jedan-ratni zloočinac drugi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare