To je to što me zanima!

G.I. Jaca: Premijerka stavila na glavu kacigu, nije joj bila teška

Na sve spremna: Premijerka se ne libi provjeriti kvalitetu hrvatskih šljemova makar pokvarila frizuru, a da Vladu vodi čvrstom rukom, demonstrirala je isprobavši pušku
Vidi originalni članak

Pa nije baš lagana, zaključila je Jadranka Kosor primivši pušku u ruke na sajmu vojne industrije u Splitu prije mjesec dana. No tko je vidio držati pušku nezaštićene glave? Kosor je posjetila tvrtku Šestan-Busch, koja, između ostalog, proizvodi šljemove. Upravo će njihovi šljemovi štititi 7000 egipatskih vojnika. 

Na radost svih prisutnih premijerka je jedan od njih stavila na glavu da provjeri jesu li teški poput puške. Spremno je pozirala zadovoljna hrvatskim proizvodom. Iako rado isproba ratnu opremu pa i u šali zatraži vojnu suknju, nakit joj je draži, pa se do zuba naoružala broševima. No taj je detalj izostavila 2009. otvarajući radove na Spomen-domu.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • goku 04.05.2011.

    zaboravila je stavit bros na kacigu

  • sara122 04.05.2011.

    Majko mila, pa ta bi stavila i pojas nevinosti sa suprotne strane, samo da ostane tamo gdje je... Al' neka nje, dok je ona ovdje ja nemam opstipaciju!

  • dado45 04.05.2011.

    Sad dolazi vrijeme branja gljiva. Molim Boga i nadam se da ju neću nigdje u šumi srest takovu ,prvo umro bi od straha a drugo liči na zelenu pupavku pogotovo ako je pupovac s njom

Komentiraj...
Vidi sve komentare