To je to što me zanima!

Ginekologe koji su pobačaje radili ilegalno pustili iz pritvora

Na slobodu su izašli Zoran Pitner, Oskar Kirchbaum te Pavo Perković. Uhitili su ih 19. listopada zajedno s još četvoricom ginekologa. U pritvoru je još Davor Fara
Vidi originalni članak

Iz pritvora su u petak izašli i ginekolozi Zoran Pitner (50), voditelj Odjela za ženske bolesti i porodništvo u varaždinskoj bolnici, Oskar Kirchbaum (67), umirovljeni liječnik OB Varaždin te Pavo Perković (39), ginekolog iz Bjelovara. Uhitili su ih 19. listopada zajedno s još četvoricom ginekologa, a u pritvoru je još uvijek jedino Davor Fara (54), voditelj pododsjeka za rađaonicu u varaždinskoj bolnici. Sutkinja Općinskog suda pustila ih je da se brane sa slobode jer više nema opasnosti od utjecanja na svjedoke. Suđenje u aferi Ordinacija se nastavlja. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • bonjovi 12.11.2010.

    kazne ''majkama'' i '' doktorima''.

  • mellifera196666 12.11.2010.

    Nije problem što su radili abortuse već je kvaka kaj su to naplačivali 2 puta,i ženama i državi.Varaždinske lokalne novine rade neviđenu kampanju u korist optuženih,objavljujući pisma podrške njihovih prijatelja i rodbine.Prikazuju ih kao heroje,a svi znamo da su lopine,nije ni čudo kaj stradamo kad smo svi ulizice i poltroni močnika.

  • skviki 12.11.2010.

    baš me interesira što će biti sa protupravno stečenom njihovom i protupravno stečenom " liječnićinom " imovinom .

Komentiraj...
Vidi sve komentare