To je to što me zanima!

Glas koncila: Udruga "Crvena akcija" podržava ekstremiste

Crvena akcija" podržava gerilske pokrete od kojih su neki na popisu terorističkih organizacija, podupirala je nerede u Grčkoj, piše Ivan Miklenić u svom komentaru
Vidi originalni članak

Ozbiljan hrvatski problem nisu oni protiv kojih je ovih dana u javnosti podignuta tako snažna buka, nego oni koji, vjerni svojoj antihrvatskoj ideologiji i politici, guše svaku mogućnost razvitka i boljitka u suvremenome hrvatskom društvu, gospodarstvu, sudstvu, zdravstvu, kulturi, politici, standardu građana..., piše katolički tjednik Glas koncila u najnovijem broju.

Radi se o uredničkom komentaru Ivana Miklenića, pod naslovom "Koji ekstremizam ugrožava Hrvatsku?". On podsjeća kako je ministar policije jednoj političkoj stranci zabranio mirni prosvjed, te navodi da su članovi malo poznate udruge "Crvena akcija" prosvjed "proglasili najvećim okupljanjem fašista u jednom hrvatskom gradu od kraja Drugoga svjetskog rata", prenosi Jutarnji list.

 "Crvena akcija" podržava gerilske pokrete od kojih su neki na popisu terorističkih organizacija, podupirala je nerede u Grčkoj i srbijanske anarhiste optužene za napad grčku ambasadu, piše Miklenić.

>>> Više pročitajte u Jutarnjem listu

Idi na 24sata

Komentari 54

  • goyko 19.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • zvrcko 19.04.2012.

    Gay is okey, a fašisti neće u moju butigu. Kaže Miklenić...i vrata Raja mu se zatvore.

  • huseinn 19.04.2012.

    Crkva je predvodnik svakog zla. sjetite se samo vrlih križara i njihovih ratova, pa ljudi oni dan danas traju, financiraju ratove u Afganistanu, Iraku, Izraelu, Sve je to dio masonske mašinerije zvan Vatikan pod krinkom izmišljene vjere zvano kršćanstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare