To je to što me zanima!

Glasnović dijelio igru 'Jugopol': 'To je poklon za Svetog Nikolu'

U Glasnovićevoj igri ne kupuju se kuće i hoteli. Igrači na njegovoj igri tako se mogu stati na polje "poljubi sliku 3X" ispod koje je Titova slika, "pošalji brata na robiju"...
Vidi originalni članak

Zastupnik Željko Glasnović (NzH) novinarima u Saboru bez komentara podijelio je igru "Jugopol - prosječna komunjara", koja je napravljena po uzoru na poznatu igru Monopol.

No, u Glasnovićevoj igri ne kupuju se kuće i hoteli. Igrači na njegovoj igri tako s e mogu stati na polje "poljubi sliku 3X" ispod koje je Titova slika, "pošalji brata na robiju", "Goli otok", "Oduzmi imovinu vjerkim zajednicama", "Špijuniraj porodicu", "kupi Titu još jednog rols rojsa", "oduzmi komšiji kravu"...

Osim novinarima Željko Glasnović nam je rekao kako je igru ubacio i u sandučiće svih klubova zastupnika kao poklon za Svetog Nikolu. 

- Vidio sam tu igru koja sliči na igru koju su prije igrali prethodnici onih koji sjede u Saboru. Možda će ih podsjećati na njihov rad ili rad njihovih prethodnika. To je mješavina duha darivanja, humora i malo istine - kazao je Glasnović.

Idi na 24sata

Komentari 309

  • zuluf_52 26.01.2018.

    On je sramota za Hrvatski Sabor ali nazalost nije jedini.

  • GodFather_1 07.12.2017.

    Hahah koji kralj! Svaka cast gospodine Glasnović! Zivjela Hrvatska i svi Hrvati!

  • ivica969 07.12.2017.

    Zatupljeni domoguz

Komentiraj...
Vidi sve komentare