To je to što me zanima!

Glavak o Kolakušiću nakon prosvjeda: U business klasi se ne prosvjeduje i maska se nosi

Europarlamentarna zastupnica Sunčana Glavak (HDZ) komentirala je Mislava Kolakušića koji je jučer u Zagrebu prosvjedovao protiv covid mjera, ali nije nosio maske
Vidi originalni članak

Fotografiju Mislava Kolakušića kako sjedi u avionu s maskom, objavila je europarlamentarna zastupnica Sunčana Glavak (HDZ) na svom Facebook profilu. Naime, Kolakušić je jučer u društvu Ivana Vilibora Sinčića bio na prosvjedu protiv covid mjera. 

FOTO: PROTIVE SE POTVRDAMA Prosvjed u Zagrebu podržali su i neki od političara: Došli su Bulj, Miletić, Grmoja, Raspudić...

Na prosvjedu protiv mjera nije nosio masku, što je Glavak komentirala na Facebooku.

- U business classu se ne prosvjeduje i maska se uredno nosi - licemjerno od velikog protivnika COVID mjera Kolakušića! - napisala je Glavak na Facebooku.

Njezin status podijelio je i HDZ na službenom Facebook profilu, a u opisu stoji "iako je podržavao u međuvremenu propalu referendumsku inicijativu, ne prosvjeduje ni protiv plaće u eurima u Europskom parlamentu".

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 21.11.2021.

    Mogla bi ona malo i o tome kako je iz birtije u Međimurju dogurana do te fotelje.

  • Pardon 21.11.2021.

    Kak smo jalni. Da su bili izbori, su si međumurci bežali glasat za glavak. Vezda pak bi joj šteli zeti peneze koje je pošteno zaslužila. 

  • Ja sam glup 21.11.2021.

    A koja je sad pak to,jer ne bi ona trebala na govornici reci nesta za hrvatsku a ne zaradjivati 200 kuna za sliku

Komentiraj...
Vidi sve komentare