To je to što me zanima!

Glavaš na Facebooku poručio Anti Đapiću da je kukavica

Bivši prijatelju i koalicijski partneru Đapiću, prestani manipulirati osjećajima i tragedijama više stotina branitelja, napisao je na svojem Facebooku Glavaš
Vidi originalni članak

Bivši prijatelju i koalicijski partneru Đapiću, prestani manipulirati osjećajima i tragedijama više stotina hrvatskih branitelja. Napisao je to na svojem Facebooku Branimir Glavaš reagirajući na Đapićevu izjavu da će kad postane predsjednik iz zatvora pustiti sve hrvatske branitelje.

- Ti si mi 1991. godine, u jeku žestokih napada na Osijek, osobno vratio kalašnjikov kojim sam te zadužio. I zbog toga kukavičluka nikad se nisi ispričao građanima. Već si narednih godina manipulirao osjećajima građana, a samo kako bi ostvario svoje sitne i osobne politikantske probitke. Tvoja izjava je za mene najobičnije sranje - objavio je Branimir Glavaš na svom profilu.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Mladen Matanic 26.10.2014.

    Nema se tu što puno dodati samo Branimire bilo je njih još po podrumima pa su sad tobože heroji, nego reci ti kad ćeš desnicu pomiriti jer miševi kolo vode dok se mačke svađaju.

  • Miške 26.10.2014.

    To ti je napredna zemlja, ta Herceg Bosna. Zatvorinici imaju internet, korespondiraju na face booku, šepure se kao da su na modnoj pisti, naručuju fina jela iz hotela. Nadam se da im dolaze u posjeti i maserke, terpeutkinje, medicinske sestre. I razne druge sestre.

  • lasvegas9 26.10.2014.

    šta stvarno je pojeo rum štanglice branimiru a tj đaponja ne odustaje

Komentiraj...
Vidi sve komentare